Про нас

Про Gaga

Ресторан який здивує вас домашньою гостинністю, щедрістю і фірмовою грузинською кухнею.

Якщо Ви хочете відмінно провести вечір насолоджуючись чудовими стравами в комфортній, теплій, дружній атмосфері, в супроводі живої грузинської музики, а також насолодитися запальними грузинськими танцями, тоді вам обов’язково варто відвідати ресторан Gaga.

Про переїзд до Києва

У 2004 році ми з сім’єю переїхали до Києва.

Маючи великий досвід роботи в ресторанах Грузії виникла ідея відкрити ресторан справжньої грузинської кухні в Києві.

“Я люблю готувати, люблю бачити як гостям подобається та чи інша страва.

Саме тому я намагався зробити так щоб грузинська кухня стала доступна всім! “

Gaga love’s you!

 
Про ресторанний бізнес в Грузії та Україні

Як не дивно, але в Києві грузинська кухня не поступається кухні з самої Грузії. Можливо, вся справа в рівні і прогресивності ресторанної індустрії. Україна в цьому сенсі дуже європеїзована. Нещодавно я був в Тбілісі і здивувався тому, як в ресторанах сервірують стіл, оформляють страви. Здивував порядок видачі замовлення: салати, закуски, смажене порося, вже холодне курча – все виносять одночасно.

Про продукти

Всю закупівлю я контролюю самостійно, тому що кожен продукт для наших страв має дуже велике значення. Наприклад, волоські горіхи повинні бути тільки світлими, інакше не вдасться приготувати баже або сациві.

Українська земля дуже родюча, так що здебільшого у нас немає необхідності везти продукти з Грузії. Хіба що спеції, вони повинні бути виключно грузинські. Ще є така рослина «джонджолі», росте тільки в Грузії, її доводиться привозити. І кукурудзяну муку! На мій превеликий подив з жовтою української кукурудзяної муки неможливо приготувати традиційні коржі чвіштарі або гомі, потрібна тільки біла грузинська кукурудзяна мука.

Про експерименти

На кухні треба експериментувати. Я не боюся привносити щось своє в традиційну рецептуру. Безумовно, переборщувати не варто, не можна замінити кінзу руколою і продовжувати називати страву «грузинською».

Хоча ми наприклад, знаковий для Грузії аджарський хачапурі, модернізували і подаємо в двох інтерпретаціях: класичний з імеретинським сиром і яйцем і з сиром, телятиною.

Але основний акцент робиться на автентичності. Українці люблять грузинську кухню, про що свідчить хоча б масова поява грузинських ресторанів по Києву і за його межами.

Про улюблені страви

Улюблена страва наших гостей – це, звичайно ж, хачапурі, всі їх види. Пхалі завжди замовляють на бенкети в якості стартера.

Великою несподіванкою для мене стало те ,як гостям полюбилося  лобіо з червоної квасолі, яке ми подаємо в спеціальних глиняних горщиках з соліннями і зеленню. І хіт ресторану – це чкмерулі, смажені курчата в часниково-вершковому соусі.

Секрет приготування ідеальних хінкалі від Бренд-шефа ресторану «Gaga» Анзорі Квірікашвілі

Найважливіше в приготуванні хінкалі – це тісто.

Тісто для хінкалі готується з борошна, води і солі і розкочується в корж. Коржик для хінкалі має бути тонким і еластичним, співвідношення м’яса і тіста 1: 1 (40 г тіста = 40 г фаршу).

Хінкалі повинні бути соковитими, я вважаю за краще використовувати рубану яловичину або баранину.

Соціальні мережі
Ми працюємо
Пн-Вс
11:00 - 22:00
телефон
info@gaga-rest.com.ua